Skip to content

Lash & Br0ws Lift Behandling


Lash & Brows Lift är en modern skönhetsbehandling som syftar till att förstärka ditt naturliga utseende. Genom att försiktigt forma och lyfta ögonfransar och ögonbryn, skapar behandlingen en mer öppen och ungdomlig blick, samtidigt som den erbjuder en underhållsfri skönhetsrutin. Den är idealisk för alla som önskar en naturlig, men ändå definierad, förbättring av sina ögon.


Vad är Lash & Brows Lift?

Lash & Brows Lift är en skönhetsbehandling som transformerar dina ögonfransar och ögonbryn. Denna behandling ger ett lyft och böj till fransarna samtidigt som den formar och definierar ögonbrynen, vilket skapar en mer markerad och estetiskt tilltalande look.

Behandlingsprocessen

Behandlingen börjar med noggrann rengöring av ögonområdet. Därefter appliceras en säker lösning på fransarna och brynen för att mjuka upp och forma dem. Fransarna får en naturlig böj medan brynen stylas för att matcha din ansiktsform och önskat utseende.

Förväntade Resultat

Efter en Lash & Brows Lift-behandling ser dina ögonfransar längre och fylligare ut och dina ögonbryn blir mer definierade och välformade. Resultatet är en naturligt förstärkt look som framhäver dina ögon utan behov av daglig makeup.

För vem är behandlingen lämplig?

Denna behandling passar alla som önskar en mer definierad och underhållsfri look för sina ögonfransar och ögonbryn. Den är perfekt för dem som vill minska sin dagliga makeup-rutin eller helt enkelt framhäva sina naturliga drag.

Hur länge håller effekten?

En Lash & Brows Lift håller vanligtvis mellan 6 till 8 veckor, beroende på dina naturliga fransars och bryns tillväxtcykel.

Eftervårdsråd

Efter behandlingen är det viktigt att hålla området torrt och undvika att gnugga ögonen under de första 24 timmarna. Det hjälper till att bibehålla lyftet och formen av fransar och bryn.

Fördelar med Lash & Brows Lift

Denna behandling är en fantastisk lösning för att få ett mer vaket och uppfriskat utseende utan den dagliga ansträngningen av mascara och ögonbrynsprodukter. Det är ett enkelt sätt att förbättra ditt utseende med långvariga resultat.

Boka en Konsultation

För att upptäcka hur en Lash & Brows Lift kan förändra ditt utseende, boka en konsultation hos oss. Vi anpassar behandlingen efter dina önskemål och ger råd om hur du bäst kan underhålla dina resultat.

Lashlift Behandling

Lash Lift ger dina naturliga fransar en djup böj och lyft, vilket skapar illusionen av längre och fylligare fransar. 

Brows Lift

Brows Lift fokuserar på att forma och lyfta dina naturliga ögonbryn, vilket skapar en renare och mer definierad båge. 

Combo Lash & Browlift

Den är ultimata lösningen för att framhäva ögonen genom att simultant lyfta och forma både fransar och bryn.