Skip to content

Skinbetter Science™ Behandling

 

Skinbetter Science™ erbjuder en skonsam och effektiv hudvårdsupplevelse utan att orsaka synliga skador, vilket resulterar i enastående estetiska resultat. Denna avancerade hudvårdsrutin kan integreras i din dagliga skönhetsrutin, skiljer sig från aggressiva dermatologiska behandlingar. De första tecknen på förbättring är märkbara direkt efter användningens start. Huden får en omedelbar ökning i hydrering och lyster. Den slutgiltiga effekten av Skinbetter Science™ blir dock fullt synlig efter några veckors regelbunden användning

Om Skinbetter Peeling

Skinbetter Peeling erbjuder en avancerad lösning för hudföryngring. Denna behandling är särskilt effektiv för att förbättra hudens textur och lyster, samt att minska synliga tecken på åldrande och solskador. Genom att använda en speciell kombination av peelingämnen, uppnås djup exfoliering som stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess.

Behandlingsprocessen

Behandlingen börjar med en noggrann rengöring av huden för att förbereda för peelingprocessen. Därefter appliceras en specialformulerad peelinglösning som varsamt exfolierar huden, tar bort döda hudceller och främjar ny celltillväxt. Denna process stimulerar även kollagenproduktionen, vilket bidrar till en fastare och mer ungdomlig hud.

Förväntade Resultat

Efter en Skinbetter Peeling-behandling kan patienter förvänta sig en märkbar förbättring av hudens utseende. Behandlingen ger en jämnare hudton, minskar fina linjer och rynkor, och ger en övergripande mer strålande hud. Resultaten blir synliga inom några dagar efter behandlingen och fortsätter att förbättras under de följande veckorna.

Lämplighet

Skinbetter Peeling är lämplig för nästan alla hudtyper och är särskilt effektiv för individer som vill adressera åldrande, hyperpigmentering, och ojämn hudtextur. Det är en utmärkt behandling för de som söker en icke-invasiv men effektiv metod för hudförbättring.

Varaktighet av Effekter

De förbättringar som uppnås med Skinbetter Peeling kan variera i varaktighet, men ofta håller resultaten i flera månader. Regelbunden behandling rekommenderas för att upprätthålla och förstärka de positiva effekterna.

Eftervårdsråd

Efter en Skinbetter Peeling-behandling är det viktigt att följa eftervårdsinstruktionerna noggrant. Detta inkluderar att undvika direkt solljus och att använda solskyddsmedel, samt att följa specifika hudvårdsrutiner som rekommenderas av din specialist.

Fördelar med Behandlingen

Utöver att minska tecken på åldrande och förbättra hudens kvalitet, bidrar Skinbetter Peeling till en ökad hudhälsa på lång sikt. Det är en effektiv metod för att återställa hudens naturliga skönhet och ge den en ny, fräsch lyster.

Boka en Konsultation

För att lära dig mer om Skinbetter Peeling och hur den kan anpassas till dina specifika behov, boka en konsultation med våra hudvårdsexperter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina hudvårds mål.

Skinbetter Peeling 30%

Denna milda men effektiva 30%-iga peelingbehandling är perfekt för känsligare hudtyper eller för de som är nya med kemiska peelingar. Den erbjuder en skonsam exfoliering som förbättrar hudens textur och lyster utan kraftiga biverkningar.

Skinbetter Peeling 50%

En intensivare behandlingsform som effektivt tar itu med djupare hudproblem som åldersfläckar, djupare linjer och hyperpigmentering. Den är idealisk för mer motståndskraftig hud och ger märkbara resultat med en mer djupgående exfoliering.