Skip to content
Teambild2

Om Oss

Välkommen till vårt skönhetsoas, där skönhet och hälsa harmoniserar i en unik symbios. I vårt center arbetar en passionerad läkare och en omsorgsfull tandläkare sida vid sida, med en gemensam vision om att erbjuda behandlingar som inte bara förhöjer din yttre skönhet men också främjar din inre hälsa.
Varje behandling hos oss är skräddarsydd för att inte bara möta dina estetiska mål men också för att stödja din övergripande hälsa och välbefinnande. I en avslappnande miljö använder vi modern teknik och förstklassiga produkter för att ge dig en säker och behaglig upplevelse.
Tagline: “Skönhet möter hälsa – Vi förvandlar dig till din bästa version, inifrån och ut.”
Skönhetsidealen varierar i hög grad och är subjektiv. Själva ser vi oss mest och är mest självkritiska. Estetik ska inte handla om att förändra utseende men om att fräscha upp och föryngra den.
Vårt utseende speglar både hur vi mår och på vilket humör vi är just i momentet. Åldrandet är en del av processen och därför ska vi försöka att hålla en bra balans med tiden.
För att vara en del av era estetiska processer så är det viktigt att man tar sig tid, strävar efter utveckling och har rätt kompetens.
vi kommer lyssna och ta in dina synpunkter och önskemål samt planera behandlingen tillsammans med dig. Du ska dock förvänta dig en kritisk granskande av dina önskemål då vi förbehåller mig rätten att avstå från varje form av behandling som strider mot min professionella värdering av estetik och inte kommer ge dig bra resultat.
vi rekommenderar små diskreta och effektiva behandlingar som ska hända som en långsam process mot ett fräschare och yngre utseende. Detta av anledning att du inte ser plastisk ut, får tid att vänja dig men även ge tid till omgivningen att växa ihop med dina förändringar och inte reagera på en gång. Åldrandet kan vi inte stoppa och efter behandlingen kommer den fortsätta så vi tänker långsiktig och i balansen med våra processer. Effekten dock kommer synas och du kommer veta om det ffa när du ser för och efter bilder.
Hör av dig vid frågor, vi tar mig alltid extra tid med patient utbildning och info då detta är en viktigt faktor. Känner du dig trygg så kommer vi gemensam skräddarsy och se dina behov.

Varför Välja Oss

lyft3

Sammanfläta Expertis

Med en kombination av medicinsk och estetisk expertis erbjuder vi en omfattande behandlingsupplevelse som tar hänsyn till både din fysiska och emotionella välbefinnande.

Legitimerade Personal

Vårt team består av högt kvalificerade och certifierade proffs dedikerade till din hälsa och skönhet, ständigt uppdaterade med de senaste inom både medicinsk forskning och estetiska tekniker.

Personlig Omtanke

Vi ser varje klient som unik och erbjuder skräddarsydda behandlingar anpassade till dina individuella behov och önskemål.

Modern Teknologi och Kvalitetsprodukter

Vår klinik är utrustad med den senaste teknologin och vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att garantera bästa möjliga resultat.

Patientförsäkring via FOLKSAM

Vår klinik är utrustad med den senaste teknologin och vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att garantera bästa möjliga resultat.