Skip to content
Omraden

Våra Behandlingar

Behandlingarna anpassas efter enskilda önskemål samt professionell rådgivning.

Vi tar alltid före- och efterbilder för att påvisa varje individs egna resultat.

På bilden här bredvid ser du våra behandlingsområden. 

botox

Botox

På Deni Care är vi stolta över att erbjuda våra kunder säkra och effektiva Botox-behandlingar som är skräddarsydda efter deras specifika behov. Vi erbjuder en högkvalitativ upplevelse genom att använda de senaste teknikerna och de bästa produkterna på marknaden. Vårt erfarna team av professionella och välutbildade experter strävar alltid efter att uppnå de bästa resultaten för våra kunder. Vi är övertygade om att det är viktigt att använda strikta säkerhetsprotokoll för att säkerställa att våra kunder känner sig bekväma och trygga under hela behandlingen. Vårt mål är att ge våra kunder en smärtfri och bekväm upplevelse utan nedetid eller biverkningar. Hos Deni Care kan du förvandla ditt utseende och uppnå den look du alltid har drömt om. Vi erbjuder en mängd olika behandlingsalternativ för att ta itu med alla dina skönhetsbehov. Vårt team av experter kommer att hjälpa dig att välja den bästa behandlingen för dig.

Fillers

På Deni Care erbjuder vi fillers som är utformade för att förbättra din naturliga skönhet, återställa volym och släthet till ditt ansikte för en ungdomlig och livfull utseende. Vårt team av erfarna proffs förstår att varje individ är unik, och vi anpassar våra behandlingar till dina specifika behov, vilket säkerställer de bästa möjliga resultaten. Vi använder bara högsta kvalitet produkter och följer strikta säkerhetsprotokoll för att säkerställa din bekvämlighet, säkerhet och tillfredsställelse. Med våra fillers kan du njuta av fördelarna med en mer ungdomlig och uppdaterad look utan någon återhämtningsperiod eller kirurgi.

fillers
Hälsa

Hälsa

På Deni Care tror vi att skönhet och hälsa går hand i hand. Därför erbjuder vi omfattande hälsovårdstjänster som är utformade för att hjälpa dig uppnå optimal hälsa och välbefinnande. Vårt team av erfarna professionella förstår att varje individ är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov för att säkerställa de bästa möjliga resultaten. Från förebyggande vård till hantering av kroniska sjukdomar, erbjuder vi ett utbud av tjänster för att hjälpa dig att uppnå dina hälso-mål.

Microbotox

Microbotox är en behandling för dig som inte vill göra en fullständig botoxbehandling, men fortfarande vill se märkbara resultat efter behandlingen. Man kan säga att detta är en lätt version av botoxbehandling där man använder mikroskopiska mängder toxin. Du kommer fortfarande kunna röra ditt ansikte som innan behandlingen, vi minskar endast kraften i den mimik och de muskelrörelser som ger oönskade linjer, veck och grova porer.

Microbotox
Trådlyft

Trådlyft

Behandlingen medför inga synliga ärr och ger ett utmärkt estetiskt resultat. Ingreppet kan upprepas ett flertal gånger, till skillnad från kirurgisk ansiktslyftning. Resultatet syns omedelbart efter ingreppet. Man ser lätt lyft och utfyllnad i behandlingsområdet men den slutliga effekten syns fullt ut efter 8-12 veckor till följd av att fibroblaster i huden stimuleras och ger en ökad kollagenproduktion. Kollagentrådarna uppfyller samma funktion som skelettet gör för kroppen, de ger huden spänstighet och fasthet.

Profhilo

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Profhilo
laser

Fotona Laser

Behandlingen med Fotona Laser medför inga synliga ärr och ger ett utmärkt estetiskt resultat. Denna procedur kan upprepas flera gånger, vilket skiljer sig från traditionell kirurgisk ansiktslyftning. Resultatet blir synligt omedelbart efter behandlingen. Ett lätt lyft och utfyllnad i behandlingsområdet är märkbart, men den fullständiga effekten blir helt synlig efter 8-12 veckor. Detta beror på att fibroblaster i huden stimuleras, vilket leder till ökad kollagenproduktion. Kollagenfibrerna fungerar likt skelettet för kroppen, de tillför huden spänst och fasthet.

Tandblekining

Tandblekning medför inga synliga skador och ger ett utmärkt estetiskt resultat. Behandlingen kan upprepas flera gånger, vilket är en fördel jämfört med mer invasiva tandvårdsingrepp. Resultatet av tandblekningen blir synligt omedelbart efter behandlingen. Tänderna får en märkbar ljusare nyans, men den fullständiga effekten blir helt synlig efter några dagar. Detta beror på att blekningsprocessen fortsätter att verka i emaljen, vilket leder till en progressiv ljusning av tänderna. Denna ljusare nyans ger ett friskare och mer attraktivt leende.

tand
lash-2048x1365

Lash & Brows lift

medför inga synliga skador och ger ett utmärkt estetiskt resultat. Behandlingen kan upprepas flera gånger, vilket är en fördel jämfört med mer invasiva kosmetiska ingrepp. Resultatet blir synligt omedelbart efter behandlingen. Ögonfransarna och ögonbrynen får en märkbar lyftning och förbättrad form, men den fullständiga effekten blir helt synlig efter några dagar. Detta beror på att behandlingen successivt förstärker och formar fransarna och brynen, vilket leder till en mer definierad och framträdande look. Denna lyftning och formgivning bidrar till ett mer öppet och ungdomligt utseende.

Skinbetter Science™

Skinbetter Science™ erbjuder en skonsam och effektiv hudvårdsupplevelse utan att orsaka synliga skador, vilket resulterar i enastående estetiska resultat. Denna avancerade hudvårdsrutin kan integreras i din dagliga skönhetsrutin, skiljer sig från aggressiva dermatologiska behandlingar. De första tecknen på förbättring är märkbara direkt efter användningens start. Huden får en omedelbar ökning i hydrering och lyster. Den slutgiltiga effekten av Skinbetter Science™ blir dock fullt synlig efter några veckors regelbunden användning

skin