Om oss

 

DeniCare drivs av Denisa Talic som är estetisk behandlare och specialist inom allmänmedicin.

Kliniken erbjuder expertrådgivningar och behandlingar där rekommendationer grundas på certifierad yrkesskicklighet med patientsäkerhet i fokus.

Bild 2 - Denicare

Patientförsäkring via FOLKSAM

Skönhetsidealen varierar i hög grad och är subjektiv. Själva ser vi oss mest och är mest självkritiska. Estetik ska inte handla om att förändra utseende men om att fräscha upp och föryngra den.

Vårt utseende speglar både hur vi mår och på vilket humör vi är just i momentet. Åldrandet är en del av processen och därför ska vi försöka att hålla en bra balans med tiden.

För att vara en del av era estetiska processer så är det viktigt att man tar sig tid, strävar efter utveckling och har rätt kompetens.

Jag kommer lyssna och ta in dina synpunkter och önskemål samt planera behandlingen tillsammans med dig. Du ska dock förvänta dig en kritisk granskande av dina önskemål då jag förbehåller mig rätten att avstå från varje form av behandling som strider mot min professionella värdering av estetik och inte kommer ge dig bra resultat.

Jag rekommenderar små diskreta och effektiva behandlingar som ska hända som en långsam process mot ett fräschare och yngre utseende. Detta av anledning att du inte ser plastisk ut, får tid att vänja dig men även ge tid till omgivningen att växa ihop med dina förändringar och inte reagera på en gång. Åldrandet kan vi inte stoppa och efter behandlingen kommer den fortsätta så jag tänker långsiktig och i balansen med våra processer. Effekten dock kommer synas och du kommer veta om det ffa när du ser för och efter bilder.

Hör av dig vid frågor, jag tar mig alltid extra tid med patient utbildning och info då detta är en viktigt faktor. Känner du dig trygg så kommer vi gemensam skräddarsy och se dina behov.