Skip to content

Produkter

Produkter

 

 

Produkter

 

Alto Defense Serum

BESKRIVNING

Ett banbrytande serum som ger fullständigt skydd mot miljöpåverkan. En kombination av så många som 19 kraftfulla antioxidanter och tillsammans arbetar dom för att ge en ny nivå av skydd mot fria radikaler. Samtidigt som essentiella fettsyror och ceramider tillför fukt och skyddar hudbarriären. Serumet ger en jämnare hudton och minskar linjer, rynkor och rodnad. Lämplig för alla hudtyper. Skinbetter Science mottog Allure® Best of Beauty Breakthrough Award 2017 för Alto Defense Serum.
 

INSTRUKTIONER

Applicera serumet morgon och kväll på ansikte, hals och dekolletage. Applicera AlphaRet Overnight Cream eller Intensive AlphaRet Overnight Cream på kvällen för ett förbättrat resultat. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.
 
Pris: 1535 kr
Produkter

 

AlphaRet® Clearing Serum

BESKRIVNING

Detta serum ger den perfekt balansen mellan hudföryngring och klarhet. AlphaRet Clearing Serum är formulerad med vår patenterade retinoidteknologi (AlphaRet), salicylsyra, återfuktande och lugnande ingredienser för att föryngra och klargöra utseendet på en blank/ oljig och problemhud. Ger en klarare och friskare hud, med liten eller ingen irritation. Minimerar uppkomst av orenheter och porer. Förbättrar utseendet av hudton och struktur. Stärker hudbarriären och exfolierar huden.

INSTRUKTIONER

Applicera ett tunt lager över hela ansiktet på kvällen. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.

Pris: 1579 kr
Produkter

 

Techno Neck Perfecting Cream

BESKRIVNING

Nytt patenterat komplex- NOw complex
 
I en heltäckande formulering, som utnyttjar kroppens kraftfulla naturliga processer. Resultatet är en synlig förbättring av huden på halsen och dekolletage.
 
Målinriktad effekt:
\”Rynkig\” hud, torrhet, oelastisk och slapp hud, elasticitet och struktur i huden på nacke och dekolletage.
 
Fördelar:
Ökad cirkulation.
Speciellt gjord för huden på halsen och dekolletage.
Stärker och stramar upp den ömtåliga huden på halsen och dekolletage.
Förbättrar oelastisk och \”veckad\” hud. Huden fylls med ny energi och lyster.
Fuktgivande blandning ger mjukare hud, ökad smidighet och förbättrad struktur.
Förstärker hudens antioxidantstödsystem.
 

INSTRUKTIONER

Applicera ett tunt lager på hals och dekolletage morgon och kväll.Förstärk resultatet på kvällen med AlphaRet Overnight Cream. Sunbetter sunscreen rekommenderas på dagen.

Pris: 1695 kr

Produkter

 

Intensive AlphaRet® Overnight Cream

BESKRIVNING

En kraftfullare version av AlphaRet® Overnight Cream, med en extra hög koncentration av glykolsyra. Denna nattkräm minskar synligt fina linjer, rynkor och ojämn hud medan du sover. Den effektiva formuleringen innehåller en unik AlphaRet®, som är ett konjugat bestående av de två väldokumenterade ingredienserna alfa-hydroxisyra (AHA) och en retinoid ( A-vitamin). Den revolutionerande tekniken ger synlig förnyelse av huden med de välkända effekterna av retionoider, men med liten eller ingen irritation. En hög koncentration av glykolsyra hjälper till att jämna ut hudstrukturen och samtidigt öka effekten av AlphaRet®. Den mycket fuktgivande formuleringen innehåller också ett kraftpaket med peptider som ytterligare hjälper till att minska linjer och rynkor, samt antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. En trio av lugnande ingredienser hjälper till att hålla huden i balans. Med regelbunden användning kan man förvänta sig en synlig förbättring av huden efter cirka fyra veckor (resultaten kan variera).
 

INSTRUKTIONER

Applicera ett tunt lager över hela ansiktet på kvällen, undvik ögonområdet. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.
 
Pris: 1595 kr
Produkter

 

InterFuse® Treatment Cream Eye

BESKRIVNING

Flerfaldig prisbelönad ögonkräm. En kraftfull och komplett ögonkräm med en cocktail av aktiva ingredienser speciellt anpassade till ögonområdet. Den patenterade InterFuse ™ -teknologin är ett revolutionerande transportsystem som levererar en blandning av signalpeptider och aminosyror djupt in i huden för att stimulera kollagenproduktionen och ge en fastare och tätare hud. Muskelavslappnande peptider har en omedelbar utjämnande effekt på linjer och rynkor, medan C-vitamin från den australiensiska kakadooäggan har en ljusare effekt på huden. Denna superfrukt är världens rikaste källa till C-vitamin, med hundra gånger högre innehåll än apelsiner. Ögonkrämen innehåller också bland annat koffein som minskar svullnad och niacinamid och hyaluronsyra som ökar och bibehåller hudens fuktnivå. Lämplig för alla hudtyper.
 

INSTRUKTIONER

Applicera en liten mängd runt ögonområdet morgon och kväll. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.
 
Pris: 1299 kr
Produkter

 

InterFuse® Intensive Treatment Lines

BESKRIVNING

Effektivt alternativ till injektioner som behandlar djupa ansiktsuttryck, fina linjer och rynkor med hyaluronsyra. Den revolutionerande och patenterade InterFuse™-tekniken levererar hyaluronsyra med hög molekylvikt snabbt och djupt in i huden och fyller ut linjer och rynkor. Serumet innehåller även signalpeptider och fyra andra varianter av hyaluronsyra med olika molekylvikt som binder fukt till hudytan för en utjämnande effekt. Mimiklinjer blir omedelbart mindre synliga tack vare en blandning av två nervavslappnande peptider. Samtidigt stimulerar en blandning av aminosyror, signalpeptider och C-vitamin kollagenproduktionen och ger huden ny fasthet. Lämplig för alla hudtyper.
 

INSTRUKTIONER

Applicera ett tunt lager lokalt i linjer och rynkor, morgon och kväll, under Interfuse Intensive Treatment FACE & NECK. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.
 
Pris: 1615 kr
Produkter

 

Instant Effect Gel Eye

BESKRIVNING

Uppfriskande och uppstramande ögongel för daglig användning. Förbättrar synligheten av påsar och svullnader under ögonen, slätar ut fina linjer och rynkor och förbättrar hudens struktur. Förbättrar känslan av spänst och fasthet i huden runt ögonområdet.
 

INSTRUKTIONER

Applicera en liten mängd runt ögonområdet morgon och kväll. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.
 
Pris: 985 kr
Produkter

 

Detoxifying Scrub Mask Face

BESKRIVNING

Dubbel-funktionell skrubb mask som ger en mjukare hud med jämnare hudton. Innehåller lera och mineraler som absorberar talg och avlägsnar gifter och föroreningar i huden. Kokos komplex som förbättrar hudens återfuktning genom naturliga fuktbevarande egenskaper NMF. Jojoba pärlor möjliggör skonsam, men effektiv exfoliering och botanical complex som främjar en mild, effektiv exfoliering och förbättrad återfuktning. Innehåller: Lermineraler Taljabsorberande, rengörande och avgiftande. Kokosbaserat komplex Ökar fuktnivån i huden med naturliga fuktgivande egenskaper. Jojobapärlor (hydrerat jojobavax) Den sfäriska formen ger en mild och effektiv exfoliering. Botaniskt komplex Mild, effektiv peeling och förbättrar fuktnivån.
 

INSTRUKTIONER

Applicera en liten mängd på fuktig hud. Massera försiktigt med fingertopparna, låt verka upp till 15 minuter och skölj av med ljummet vatten. Kan användas upp till 3 gånger i veckan. Vi rekommenderar att använda solskydde på dagtid.
 
Pris: 665 kr
Produkter

 

AlphaRet® Exfoliating Peel Pads

BESKRIVNING

Exfolierande peel pads med en patenterad trippelsyraformulering bestående av mjölksyra, glykolsyra och salicylsyra samt vår patenterade AlphaRet-tekniknologi, er denna produkt en omedelbar jämnare, mjukare och smidigare hud. Mjölksyra = Exfolierar huden och tillför fukt Glykolsyra = Exfolierar huden Salicylsyra = rengör och minskar porerna Resultat: – Exfolierar huden med liten eller ingen irritation – Minskar linjer, rynkor och porer – Förbättrar hudens struktur och ger en mjukare hud – Tar bort döda hudceller och motverkar igensatta porer.
 

INSTRUKTIONER

Svep över ansikte och hals på kvällen efter rengöring, använd upp till tre gånger i veckan, men aldrig två dagar i rad. Vi rekommenderar att använda solskydd på dagtid.
 
Pris: 1315 kr